Dejan Dogaja ob premieri nove skladbe: 

"Raketa je točno takšna, kot je bilo mojih prvih trideset let - poskočna, turbulentna, zabavna in nepozabna."

 

Dejan Krajnc, ki ustvarja pod umetniškim imenom Dejan Dogaja, je ob koncu prejšnjega leta dopolnil 30. rojstni dan, ki ga je praznoval v krogu prijateljev in družine. Pravi, da si boljše zabave ne bi mogel predstavljati in da je nova skladba točno takšna, kot je bilo njegovih prvih 30 let - poskočna, turbulentna, zabavna in nepozabna.

FOTO: Rok Deželak

 

"ČAS JE ŽE BIL, DA SE BOLJ ZAZREM V PRIHODNOST"

Dejan, ki je poznan po svoji neumorni energiji in dobri volji, priznava, da se tudi on počasi stara. 

"Nisem več enak, kot sem bil 10 ali 5 let nazaj. Predvsem so moje prioritete drugačne. Z novim letom smo začeli tudi z renovacijo hiše in hkrati tudi čutim, da bo kmalu čas za novega družinskega člana. Definitivno sem postal bolj družinski in več razmišljam o prihodnosti," pove Dejan, ki je letos na odru festivala Pivo in cvetje spremenil tudi svojo vizualno podobo.

 Miha Deželak mu je namreč obril znamenito pričesko, ki je bila kar nekaj let njegov prepoznaven znak. 

"Kot sem že večkrat povedal, vstop v trideseta leta pomeni začetek sprememb. Čas je že bil, da se bolj zazrem v prihodnost in se ne obremenjujem več s preteklostjo. Veselim se vsega, kar bo prineslo novo obdobje," še doda Dejan.

 

OB JUBILEJU PRESENETIL TUDI DEŽELAKA JUNAKA

Glede na to, da je Miha Deželak Dejanu pred več tisoč glavo množico obril njegovo irokezo, ga je Dejan prejšnji teden ob njegovem petdesetem rojstnem dnevu presenetil v etru in mu premierno zaigral tudi novo skladbo Raketa z malo prilagojenim refrenom: "Dežo je raketa!"

FOTO: Rok Deželak

 

NOVA PESEM IN VIDEOSPOT

Dejan je za novo pesem Raketa posnel tudi videospot, v katerem ne manjka simpatičnih deklet. 

"Tokrat pri snemanju videospota nisem tako kompliciral, kot je zame značilno. Spot smo posneli v samo enem popoldnevu, kar je zame rekord. Videospote načeloma snemamo po tri dni in na koncu snemanja grem že vsem pošteno na živce. Vedno si želim, da je vse perfektno in to terja svoj čas," pove Dejan, ki s se mu je v videospotu med drugim pridružila tudi simpatična TV voditeljica Mina Pal s hčerko Leilo.