TEQUILA z novo skladbo KARAMELA

Skupina Tequila je znova dokazala, da ji energije in idej ne primanjkuje. Po poletni uspešnici RELAX na radijske postaje že pošilja novo udarno skladbo KARAMELA, v kateri jim družbo dela Jutra Zorc.

 

Kim Babič, Patrik Babič, Rok Reja, Leo Fabjančič in Andrea Buršič so mlada primorska ekipa, ki pod imenom TEQUILA intenzivno osvaja slovenski glasbeni prostor. Neuničljiva energija na odru in zapeljivi latino ritmi so tisto, po čemer blestijo ter razlog, da se o njihovih zabavah še dolgo govori. Po zapeljivi SOSEDISLADKI MALI in poletnem RELAXu na radijske postaje pošiljajo svojo najnovejšo skladbo KARAMELA.

»Prvo je povsem spontano nastala melodija trobente ... in dlje kot smo jo poslušali, bolj nam je bilo jasno, da imamo pred sabo novo skladbo, ki jo želimo izdati še letos. Beseda karamela se nam je »vlekla« čez celo snemanje, posledično smo jo želeli uporabiti tudi v končni verziji besedila,« o samem procesu ustvarjanja spregovori Kim, kitarist banda.

Tudi tokrat so se odločili sodelovati z že utečeno ekipo. Med tem ko se pod melodijo in aranžma podpisuje Kim Babič, je besedilo delo priznanega tekstopisca Roka Lunačka. Skladbi prilagajo tudi videospot, delo Mikija Pavlina, v katerem jim družbo v rodnih Marezigah dela slovenska vplivnica Jutra Zorc.

 

BREZ SOSEDOV NE BI BILO VIDEOSPOTA

Od nepričakovanega prometnega zamaška, za katerega so bili fantje krivi sami, pa do zakopanega viličarja in večernega spoznanja, da nimajo elektrike. Za Tequilo je vsekakor intenzivni snemalni dan, ki pa se je zahvaljujoč njihovim prijateljem in sosedom dobro končal.

»Lokacija snemanja je bila na vrhu hriba, imela pa je vse, kar smo potrebovali ... no, vse razen elektrike (smeh). Plan je bil dobro razdelan, časovnica tudi, a seveda nam je uspelo nato zakopati viličarja (smeh), ki smo ga uporabljali pri določenih scenah. Kar dve uri je trajalo, da smo ga spravili ven. V tem času se je na cesti že počasi ustvarjal zamašek, ker so ljudje gledali, kaj se dogaja, kaj snemamo in ... kaj seveda ustvarjamo s tistim ubogim viličarjem (smeh). Še dobro, da smo »privabili« tudi tamkajšnje prebivalce, ker so nam na koncu še kako prišli prav, ko so nam posodili elektriko.« nam za konec še pove ekipa.

 

Vabljeni k ogledu končnega izdelka!